• Ветроходна лодка Topaz Vibe Ветроходна лодка Topaz Vibe Roll over image to zoom in
  • Ветроходна лодка Topaz Vibe Ветроходна лодка Topaz Vibe Roll over image to zoom in
  • Ветроходна лодка Topaz Vibe Ветроходна лодка Topaz Vibe Roll over image to zoom in

Ветроходна лодка Topaz Vibe

до 2 - 3 дни

12 199,00 лв


Цена без ДДС: 10 165,83 лв
Производител: Topaz
Код на артикула: Topaz Vibe

Ветроходна лодка Topaz Vibe.

Ветроходната лодка Topaz Vibe ни предлага да се запознаем с плаването по един страхотен начин. Тази лодка е създадена за управление от двама, но също така може да се управлява с единичен трапец.

Площта на грота от Майлар може да се намали чрез иновативната система за ципово свиване на платната, което означава че лодката може да бъде пригодена за напълно начинаещи, опитни състезатели и дори да се управлява от един човек.

Ветроходната лодка Topaz Vibe е страхотен избор за школите, предлагащи обучение по двойки. Широкият корпус вдъхва невероятна увереност у неопитните моряци. Заостреният корпус осигурява още по-голяма стабилност, като по този начин лодката може да бъде управлявана от всеки, и да издържи на условия, при които много от конкурентите й биха се преобърнали.

Огромният и просторен кокпит със своя “gnav” кикър осигурява комфортно плаване за двама възрастни. Моделът Vibe също така е много лек, което прави потеглянето лесно както за възрастни, така и за деца. Боравенето с такелажа става изключително лесно, посредством стъпалото на мачтата, снабдено с панта.

Ненадминатата конструкция TRILAM на Topper осигурява невероятна издръжливост и подвижност при обучения. Стандартните характеристики включват епоксиден шверт и рул, въжета за изправяне на лодката, дръжки за захващане, еднокомпонентна херметически затворена мачта и платна с поплавъков механизъм.

Забавление за всеки.

Новият модел Vibe несъмнено ще се хареса еднакво както на младежите и двойките, така и на родителите с деца. В идеалния случай, теглото на екипажа трябва да е между 12 и 24 стоуна. Наистина просторният кокпит и висок гик, и изключително широкият бимс осигуряват лесно управление и гарантират удобство и стабилност за всички възрастови групи.

Управление от един човек или от екипаж.

Моделът VIBE е идеален за екипаж от двама възрастни или младежи, но се справя също толкова добре и управляван от един човек. Възможностите за работа с такелажа могат да бъдат променяни, съответно за начинаещи, състезатели и екипаж от един или двама души.

Площта на грота от Майлар може лесно да бъде намалена с до 20% посредством иновативната система за ципово свиване на платната, което прави лодката дори по-подходяща за управление от един човек.

Допълнителна ширина за по-добро управление.

Единствено Topaz XENON и Topaz VIBE предлагат удоволствието от доброто съотношение между ширина и дължина. Изключително широкият бимс осигурява лесно управление и гарантира удобство и стабилност за всички възрастови групи.

Предназначена за начинаещи и състезатели.

Широкият корпус на VIBE вдъхва увереност на начинаещите. Лодката е много лека, което прави потеглянето с нея лесно за всички. Технологията на заострения й корпус, създадена от Иън Хаулет, позволява да издържи на условия, при които много от конкурентите й биха се преобърнали. Моделът VIBE предоставя невероятен потенциал на действие, а широкият корпус осигурява далеч по-добро управление в сравнение с други лодки от същия вид. Така вие ще прекарате повече време в плаване, отколкото в плуване! Като лодка за обиколки, VIBE ни предлага да се запознаем с плаването по един страхотен начин, без да използваме трапец.

Ненадмината конструкция и безупречно качество.

Несравнимите експертни познания на Topper International в областта на термопластиката гарантират, че за създаването на този невероятно здрав, лек, устойчив и издръжлив корпус са използвани най-новите и съвременни технологии при материалите. Отливката на корпуса от металосен TRILAM представлява трислойна конструкция тип “сандвич” със здраво външно покритие, осигуряващо изключителна удароустойчивост, а благодарение на сърцевината от пяна, цялата конструкция е лека и има отлична способност за задържане върху водната повърхност. Технологията TOPAZ няма еквивалент във ветроходството. Получавате изключително здрав, на практика неразрушим корпус, който не се нуждае от особена поддръжка.

Спецификация:

дължина- 3,80 м.; широчина- 1,66 м.; тегло- 70 кг.;площ на стаксел - 2,12 кв.м.; площ на спинакер - 8,41 кв.м.

 

Ветрилна площ
Площ на основното ветрило 6.90 м2
Площ на спинакер/генакер 8.41 м2
Площ на стаксел 2.12 м2
Размери
Дължина 3.80 м.
Тегло 70.00 кг.
Ширина 1.66 м.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: