• Ветроходна лодка Topaz Omega Ветроходна лодка Topaz Omega Roll over image to zoom in
  • Ветроходна лодка Topaz Omega Ветроходна лодка Topaz Omega Roll over image to zoom in
  • Ветроходна лодка Topaz Omega Ветроходна лодка Topaz Omega Roll over image to zoom in
  • Ветроходна лодка Topaz Omega Ветроходна лодка Topaz Omega Roll over image to zoom in
  • Ветроходна лодка Topaz Omega Ветроходна лодка Topaz Omega Roll over image to zoom in

Ветроходна лодка Topaz Omega

В наличност

17 299,00 лв


Цена без ДДС: 14 415,83 лв
Производител: Topaz
Код на артикула: Topaz Omega

Topaz Omega - многофункционална лодка с голяма вместимост.

Ветроходната лодка Topaz Omega е изключително подходяща за семейно плаване, като предоставя широка гама от възможности. Лодката се представя еднакво добре без значение дали я използваме за обиколки или почивка, за състезания или просто за порене на вълните. Бързо и забавно плаване с генакера и трапеца или просто спокоен ден с вашето семейство и приятели – вие решавате. Устойчивостта на корпуса, постигната чрез популярния дизайн на Howlett, гарантира винаги забавно, спокойно и безпроблемно плаване с Omega.

Topaz OMEGA е една от най-успешните лодки от клас Topper. Тя е фантастична и всестранно развита, и би зарадвала всеки. Популярността на модела Omega се дължи на факта, че тя е много подвижна, а боравенето с такелажа, потеглянето и плаването с нея са изключително лесни. Тази семейна платноходка притежава завидни възможности, като осигурява пространство, комфорт, стабилност и сигурност за шестчленен екипаж. Клиентите също така ще оценят и факта, че лодката не се нуждае от особена поддръжка. Невероятно съотношение между качество и цена.

Предназначена за обиколки, състезания и обучения.

Моделът Omega може спокойно да превозва един, двама или дори шестима души екипаж. Комбинацията от устойчивост и функционалност, заедно с възможностите за събиране на платната и системите за лесно управление правят Omega невероятна многофункционална семейна платноходка. Дизайнът и вниманието към детайлите осигуряват безкомпромисна подвижност, комфорт и широк набор от възможности. Omega е идеална за обиколки със семейството и обучение на начинаещи.

В допълнение, платноходката също предлага на по-опитните моряци впечатляващ потенциал на действие, ненадминат начин на управление и изключителни характеристики във всяко едно отношение. С Omega можете да се състезавате или просто да порите вълните!

Удобно пространство за шестима.

Моделът Omega предоставя много повече място от която и да е друга платноходка в този ценови клас. Omega ви гарантира устойчивост и безопасност, и е невероятно просторна и удобна. Лодката е лесна за ползване още от самото начало и предлага сухо помещение за складиране на храна и допълнителни дрехи, за да удовлетвори цялото семейство. Допълнително вграденият механизъм за задържане на повърхността и по-високият надводен борд осигуряват перфектно и гладко плаване за 6 души. Високият гик и системата “gnav” допринасят за изключително просторния кокпит.

Omega е съвършено конструирана и е изключително здрава.

Несравнимите експертни познания на Topper International в областта на термопластиката гарантират, че за създаването на този невероятно здрав, лек, устойчив и издръжлив корпус са използвани най-новите и съвременни технологии при материалите. Отливката на корпуса от металосен TRILAM представлява трислойна конструкция тип “сандвич” със здраво външно покритие, осигуряващо изключителна удароустойчивост, а благодарение на сърцевината от пяна, цялата конструкция е лека и има отлична способност за задържане върху водната повърхност. Технологията TOPAZ няма еквивалент във ветроходството. Получавате изключително здрав, на практика неразрушим корпус, който не се нуждае от особена поддръжка.

Omega е изключително опростена. Предоставя лекота при боравене с такелажа, потегляне, плаване, усвояване и притежаване.

Лодката е опростена откъм боравене с такелажа и потегляне, а системите за управление са детска игра. Лека и лесна за боравене на сушата, тази лодка е безопасна и стабилна във водата и се предлага с лесен за ползване шверт. За задвижване разполагаме с модерен и лесен за боравене такелаж, който може да се събира дори от по-неопитен екипаж или при силни ветрове.

Моделът Omega на практика прави управлението на генакера достъпно за всеки. Системата на генакера е изключително ефективна и дори млади моряци могат да вдигат или снижават генакера при потегляне с едно въже, толкова гладко колкото и професионалистите.

Omega предлага невероятно съотношение между качество и цена.

Omega предлага невероятно съотношение между качество и цена, като се предлага на значително по-ниска цена от други лодки от същия вид. Моделът Omega използва най-новите техники за производство в областта на термопластиката, което води до създаването на изключително здрав корпус, неизискващ поддръжка, при по-ниски от средните разходи. Това е и ключовата причина класът Topaz да се предлага на значително по-ниска цена от очакваното.

Малки лодки от клас Topaz

Ветрилна площ
Площ на основното ветрило 10.27 м2
Площ на спинакер/генакер 14.66 м2
Площ на стаксел 3.75 м2
Размери
Дължина 4.70 м.
Тегло 140 кг.
Ширина 1.88 м.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: