• Ветроходна лодка Topaz Magno Club Ветроходна лодка Topaz Magno Club Roll over image to zoom in

Ветроходна лодка Topaz Magno Club

Изчерпан

13 499,00 лв


Цена без ДДС: 11 249,17 лв
Производител: Topaz
Код на артикула: Magno Club

Ветроходната лодка Topaz Magno Club - Вашият многофункционален фаворит!

Ветроходната лодка Topaz Magno Club е страхотна фамилна лодка с по-дълбок, просторен корпус, който удобно може да побере четиричленно семейство. Две места за деца са разположени в предната част на кокпита, а оформената в центъра седалка за гребеца, изработена от стъклопласт, заедно със страничните места в лодката, правят този модел наистина просторен.

В допълнение към това всички лодки Magno са снабдени с “gnav” система и размерът на кокпита е допълнително оптимизиран. Гикът е с необходимата височина, за да осигури безопасността на малките деца, а лекият въртящ се епоксиден шверт осигурява лесно и благоприятно плаване за цялото семейство.

Поплавъковото устройство, монтирано в горната част на платното, премахва риска от пълно преобръщане, а свиващият се стаксел е достатъчно опростен за използване дори от начинаещи. Въжетата за изправяне на лодката и дръжките за захващане са част от характеристиките за безопасност, монтирани като стандарт.

Уникалната за клас Topaz технология TRILAM осигурява ненадмината мощност спрямо теглото, както и невероятна здравина, издръжливост, стабилност и устойчивост.

За начинаещите семейства, които искат да пътуват по вода се предлагат платна от Дакрон, а за по-опитните родители, обучаващи децата си, се предлагат платна от Майлар.

Уникалната за Topper технология TRILAM осигурява ненадмината мощност спрямо теглото, както и невероятна здравина, издръжливост, стабилност и устойчивост.

Всестранно развита; идеална както за семейства, така и за състезания.

Моделът Magno ще привлече вниманието на цялото семейство. Лодката е удобна за ползващите още от самото начало. Динамичният, но лесен за управление корпус е съчетан с лесен за боравене такелаж, което прави Magno перфектно решение за по-неопитните моряци, като същевременно предоставя и повече свобода на движение.

Както всички продукти на Howlett, и тук устойчивостта на лодката ни вдъхва спокойствие, а опитните моряци бързо ще оценят уникалния начин на боравене, впечатляващия потенциал на действие и спецификациите от висок клас във всяко едно отношение.

Също така свиващият се стаксел позволява да превърнем Magno в мощна лодка, управлявана от един човек.

Magno е достатъчно просторна за четирима.

Magno предоставя много повече пространство от която и да е друга платноходка в същия ценови клас. Просторният и удобен кокпит ни кара да чувстваме сигурност и увереност. Допълнително вграденият механизъм за задържане на повърхността и по-високият надводен борд осигуряват перфектно и гладко плаване за 4 души. Високият гик и системата “gnav” допринасят за изключително просторния кокпит. Интелигентно създаденият корпус позволява дори да премахнете седалката на гребеца от центъра на кокпита, за да добавите още пространство

Magno е съвършено конструирана и е изключително здрава.

Несравнимите експертни познания на Topper International в областта на термопластиката гарантират, че за създаването на този невероятно здрав, лек, устойчив и издръжлив корпус са използвани най-новите и съвременни технологии при материалите. Отливката на корпуса от металосен TRILAM представлява трислойна конструкция тип “сандвич” със здраво външно покритие, осигуряващо изключителна удароустойчивост, а благодарение на сърцевината от пяна, цялата конструкция е лека и има отлична способност за задържане върху водната повърхност. Технологията TOPAZ няма еквивалент във ветроходството.

Magno е изключително опростена. Предоставя лекота при боравене с такелажа, потегляне, плаване, усвояване и притежаване.

Лодката е опростена откъм боравене с такелажа и потегляне, а системите за управление са детска игра. Лека и лесна за боравене на сушата, тази лодка е безопасна и стабилна във водата и се предлага с лесен за ползване шверт. За задвижване разполагаме с модерен и лесен за боравене такелаж, който може да се събира дори от по-неопитен екипаж или при силни ветрове.

Моделът Magno на практика прави управлението на генакера достъпно за всеки. Системата на генакера е изключително ефективна и дори млади моряци могат да вдигат или снижават генакера при потегляне с едно въже, толкова гладко колкото и професионалистите.

Корпусът не се нуждае от особена поддръжка, което прави притежаването и съзерцаването на Magno удоволствие.

Magno предлага невероятно съотношение между качество и цена.

Magno предлага невероятно съотношение между качество и цена, като се предлага на значително по-ниска цена от съвременните семейни 14-футови лодки. Моделът Magno използва най-новите техники за производство в областта на термопластиката, което води до създаването на изключително здрав корпус, неизискващ поддръжка, при по-ниски от средните разходи. Това е и ключовата причина класът Topaz да се предлага на значително по-ниска цена от очакваното.

Спецификация: дължина - 3,94м.; широчина - 1,56 м.; тегло - 89 кг.; площ на стаксел - 2,30 кв.м.; площ на спинакер - 10,58 кв. м.

Ветрилна площ
Площ на основното ветрило 8.12 м2
Площ на спинакер/генакер 10.58 м2
Площ на стаксел 2.30 м2
Размери
Дължина 3.94 м.
Тегло 89 кг.
Ширина 1.56 м.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: