• Ветроходна лодка Topaz Ветроходна лодка Topaz Roll over image to zoom in
  • Ветроходна лодка Topaz Ветроходна лодка Topaz Roll over image to zoom in
  • Ветроходна лодка Topaz Ветроходна лодка Topaz Roll over image to zoom in

Ветроходна лодка Topaz

В наличност

6 699,00 лв


Цена без ДДС: 5 582,50 лв
Производител: Topaz
Код на артикула: Topaz

Възможни варианти


* Topaz:

ВЕТРОХОДНАТА ЛОДКА TOPAZ - НАЙ-МНОГОФУНКЦИОНАЛНАТА МАЛКА ЛОДКА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.

Благодарение на системата за ветроходство на Topaz, корпусът на лодката може спокойно да побере двама човека и то без значение от техния размер, а освен това има и различни варианти за избор на такелаж, което осигурява голямо разнообразие. Корпусът на Topaz е значително по-голям от този на Taz. Опциите за такелаж, пространството за капитана и нивото на плавателност на корпуса са добре преценени, така че лодката да може да се управлява от дете, от възрастен, от двама възрастни или от възрастен и дете.

Уникалната конструкция от триламинат означава, че Topaz почти не се нуждае от поддръжка. И все пак, за да сте спокойни, корпусът има 3 години гаранция. Легендарните дизайнерски умения на Йън Хаулет са направили Topaz безопасна, лесна за употреба лодка, която може да се управлява от деца и възрастни с всякакви размери и възможности.

Едно от най-известните предимства на Topaz е неговото леко тегло. Лесно може да се качи на покрива на колата или да се натовари на колесар. Това е идеалната състезателна лодка, която може да бъде също и прекрасно допълнение към семейните забавлния.

Мачтата от две части е изключително лесна за сглобяване, а стакселът с размер от 1.09 м2 е идеален за вълнуващи изживявания както за деца, така и за възрастни. Получавате и осигурителни ленти за краката и румпел.

Системата за плаване на Topaz се предлага в няколко варианта на такелажа, предоставяйки ви шанса да изберете най-подходящия за вашите нужди и изисквания.

Вариантите на такелаж могат да отговорят на нуждите и на един, и на двама плаватели, без значение от техния размер, тяхната възраст или уменията и възможностите им.

Спецификация : дължина - 3,86 м; ширина - 1,45 м; тегло - 60 кг.

Ветрилна площ
Площ на основното ветрило 5.64 м2
Площ на стаксел 1.45 м2
Размери
Дължина 3.86 м.
Тегло 60 кг.
Ширина 1.45 м.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: