• SUP RedPaddle 9' SUP RedPaddle 9' Roll over image to zoom in

SUP RedPaddle 9'

В наличност

0,00 лв


Цена без ДДС: 0,00 лв
Производител: RedPaddle
Код на артикула: SUP 9'8''Ride

Tec Air  това е един процес по който сме построили тези дъски, и сме усъвършенствали всеки етап от производственият процес , за да направим най-доброто. Всички Red Paddle Co дъски са построени с нашата спецификация Tec Air, за да се гарантира възможно най-доброто качество на изработката.  Семейството на SUP RedPaddle започва именно с този невереятен SUP.

Какъв да бъде Вашият SUP Ride? - Изберете борда, които най-добре отговаря на вашите желания, ползване и телесно тегло.

Поради факта че хората са с различно тегло, но имат еднакви предпочитания за стил на техният SUP.

Ето защо ние разработихме три размера SUP-ове от семейството на Ride.

SUP 9'8 "Ride

Създаден, за да достави страхотнo удоволствие. Ride 9'8 " е със 100 мм дебелина за по-голяма ефективност и маневреност, но е снабден с RSS за да се гарантира устойчивост.

КАКВО има в кутията?

голяма раница, където да побирате SUP-а, комплект за ремонт, RSS подови дъски, водоустойчив телефон, и Co Red Paddle помпа.

Използвани са специални материали и система, гарантиращи за това да не се огъва борда и дъската да бъде твърда. Системата работи чрез вмъкване на укрепващите летви по релсите на борда. Носещите летви тогава работят срещу силата на водача, за да се получи по-твърд борд - подобно на това как работи една стрингер на твърд борд.

Tec Air  това е един процес по който сме построили тези дъски, и сме усъвършенствали всеки етап от производственият процес , за да направим най-доброто. Всички Red Paddle Co дъски са построени с нашата спецификация Tec Air, за да се гарантира възможно най-доброто качество на изработката. 

По-малко усилия. По-голям натиск.

Нашата помпа е лесна за употреба, удобна за използване, изисква по-малко усилия и все пак позволява да отидеш от раницата на плажа бързо и да напомпаш своя SUP.

Ние тествахме  много системи до момента, дори разработихме перка - системи на собствената, но намерихме най-доброто решение. Нищо не се доближава до нашата изпитана iFin система на нашия ALLROUND дъски. 

 

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: